Wie is Health-Y-Fit?

Mijn naam is Yvonne Berghuijs. Van jongs af aan heb ik mij met sport bezig gehouden en heb ik diverse sporten uit kunnen proberen. Uiteindelijk bleek mijn passie bij de fitness en hardlopen te liggen. Ik was 3 a 4 dagen in de week te vinden in de sportschool en in het weekend probeerde ik ook altijd een vrij moment te vinden om te gaan sporten. Dit heeft mij altijd heel veel energie gegeven. Ik ben zelf moeder van 5 kinderen en heb altijd veel energie gehaald uit mijn levensstijl en dit overgebracht op mijn kinderen.

Doordat ik steeds met sporten bezig was, heb ik vele mensen in mijn directe omgeving met mijn passie meegekregen en zijn deze ook aan het sporten gegaan. Toen ik wat ouder werd merkte ik dat fitness en hardlopen op de manier en intensiteit zoals ik dat altijd gewend was niet meer lukte. Ik kreeg toen knie en bekken klachten. Ik ben toen met EMS training in aanraking gekomen en merkte dat dit heel goed voor mij werkte . De belastbaarheid op mijn gewrichten was duidelijk anders en hierdoor kon ik ook weer langzaam starten met hardlopen. Buiten het feit dat EMS erg goed werkte voor mij is het in deze hectische tijd ook prettig om geen 3/4 keer in de week in de fitness zaal te hoeven zijn maar in 20 minuten je hele lichaam getraind hebt.

Door de corona tijd heb ik veel nagedacht over mijn toekomst en heb ik er juist nu in deze tijd voor gekozen om van mijn passie mijn werk te gaan maken en ben ik mijn eigen studio gestart om de passie voor EMS over te dragen aan andere mensen.

Ik ben mij verder gaan verdiepen in EMS om mijn cliƫnten optimaal te kunnen ondersteunen.

Het is heerlijk om mensen te helpen om fitter en gezonder te worden. Ik kijk daarom dan ook graag mee naar je gehele levensstijl zodat er een totale balans komt om je weer fitter en gezonder te voelen. Denk daarbij dan ook aan gezonde voeding en balans in je mindfulness.

Ik kan mensen helpen in beweging te blijven ongeacht welke leeftijd en vind het fijn om de resultaten van EMS training te in mijn studio.

Ik hoop je snel te zien in mijn studio!

Yvonne